Svenska

Retreat

Retreat kan vara en dag eller upp till en vecka. En plats att aktivt fà vara: Du kan vara som du är. Att ha roligt är också en viktig faktor för oss, liksom tillgången till naturen. Allt detta ger bättre förutsättningar att växa i en trygg miljö.

Intensiv Sprâk kurs

Intensivkurser i spanska och engelska. Kurserna är 3 timmars undervisning, på förmiddagar eller eftermiddagar, under en vecka. I kursen ingår även andra extra aktiviteter såsom utflykter, simhall, ridning, sport aktiviteter, konst utövning m.m.

Boende, frukost, lunch och middag ingår i priset. Diplom efter avslutad kurs.

Boende i Muel

För personer som är intresserade av historia (det finns många områden av kulturellt intresse i omgivningarna kring Muel), natur eller som bara vill vila och komma bort från vardagens stress, erbjuder vi boende, frukost, lunch och middag i själva Muel, en stad bara 27 km från Zaragoza (Spanien).

Organisera Event

Vi erbjuder boende(max 20 personer) och boende samt transporter för de individer och grupper som vill bedriva sin egen verksamhet, förutom vår, i en trygg och idyllisk miljö.

Priser

Alla våra retreater har samma pris, vilket inkluderar kurser, boende, underhåll, transporter mm.

Angående kurserna är vissa 4-7 dagar och kostar 400 euro, allt inräknat, förutom resan till Muel (Zaragoza) och reseförsäkring.

Det kommer att finnas en fördel med att vara medlem: 30 % rabatt kommer att tillämpas på retreats, events och kurser. Vi har "early bird"-priser, det vill säga om du bestämmer dig för att betala din resa i förskott får du 50% rabatt. (Obs: alla kurser som startar den 27 april 2024 kan bokas och betalas i förskott och få 50 % rabatt fram till 31 december 2023).

Bli informerad om  kurser och Event!

Hus till salu tryck Här